Varemerker

Transportutstyr har en rekke samarbeidspartnere både innenlands og utenlands.


Perma

Identifisert med kvalitet siden 1988.
Perma® er vårt registrerte varemerke for produkter innen løft og lastsikring. Perma® sikrer, gjennom en landsdekkende kjede av samarbeidende bedrifter, at løfteoperasjoner og lastsikring skjer på en trygg, økonomisk og effektiv måte for norsk næringsliv. Produkter i Permasortimentet:

 


Carry-Man

Vårt eget merke for varer innen interntransport. Opprettet i begynnelsen av 90-tallet og er aktivt til intern vareflyt og rullende materiell. Produktene selges både via forhandler og direkte til sluttbruker. Enkelte artikler i sortimentet er rene tilleggsprodukter til transportnæringen.

Lasto

Vi har agenturet for Lasto pallegafler i Norge. Disse pallegaflene er meget populære og den blå fargen står for kvalitet. Sikkerhetsfaktor på 4 er en selvfølge for oss.Visse konkurrenter selger pallegafler med kun en sikkerhetsfaktor på 2. - Din sikkerhet, vårt ansvar!

Pewag

En av verdens ledende kjettingprodusenter. Pewag var først ute med G100 kvalitet uten å øke diameteren på kjettingen. De var først ute med G120. 
 
Det er viktig for oss å ha leverandører som hele tiden leter etter forbedringer uten å gå på akkord med kvaliteten.

Bema Quality

Dette varemerket tilhører vårt søsterselskap i Sverige. Vi benytter det på artikler vi ikke kjøper direkte selv.
Dette gjelder bl.a. låsekjetting hvor Bema har en høy markedsandel i Sverige.

Transportutstyr logoer

Transportutstyr bruker nå firmalogoen med navnet i kursiv og lang T.
Denne har vært i bruk i et par tiår, og tidligere var det skråstrek i "AS".
 
Tidligere ble begrepet "TU" mer vektlagt som en paraplylogo for det vi i TU holder på med. Denne er i dag ikke i bruk på samme måte som før.

loader