Termoprodukter

Temperatursikring av gods. Perma termoprodukter er alt fra skillevegger til mindre beholdere for transport av for eksempel medisiner. Våre termoprodukter er beregnet for frakt og transport over lengre avstander. I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av smarte varianter av termoprodukter. Mange av produktene kan tilpasses etter dine behov.

Perma® er vårt registrerte varemerke for termoprodukter, og sørger for at frys- og nedkjølingsprosessen forekommer på en trygg, økonomisk og effektiv måte for norsk næringsliv. Våre termoprodukter passer for de fleste bransjer og bruksområder.

Termoprodukter av høy kvalitet

Vi i flere tiår jobbet aktivt for vår markedsledende posisjon innen termoprodukter for proffmarkedet. For oss er kvalitet og god kundeservice to viktige nøkkelord. Våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere har sørget for at Transportutstyr AS i dag har en meget god posisjon. Topprating hos alle de store selskapene, bla. trippel A hos D&B.

 

Vi er det naturlige valget for fagfolk med yrkesstolthet, og som forventer topp kvalitet i sitt daglige arbeid.

Kontakt oss gjerne på telefon 63 87 10 80 eller send oss e-post til post@transportutstyr.no for mer informasjon vedrørende våre termoprodukter. Du får rask ekspedering av dyktig personell på vårt lager på Skedsmokorset - her kan du se våre termoprodukter fysisk samtidig som du kan få god veiledning for våre medarbeidere. Vi har betalingsterminal dersom kontantoppgjør med annet enn kontanter er ønskelig.

  Filtrer på :


  • Artikler: 0
  • Vis filter
   Perma Foldevegg
   Varenr: FOLDE Perma Foldevegg
   Veil pris: Fra Kr 6 498 eks. mva. Din pris: Kr 6 498 eks. mva.
   Hybridvegg
   Varenr: 810173 Normal lev.tid 2 uker

   Hybridvegg
   Veil pris: Kr 8 529 eks. mva. Din pris: Kr 8 529 eks. mva.