Wiretaljer

Perma® er vårt registrerte varemerke for wiretaljer, og sørger for at løfteprosessene forekommer på en trygg, økonomisk og effektiv måte for norsk næringsliv. I vår produksjon kommer alltid kvalitet fremfor pris da vi vet at fagfolk med yrkesstolthet forventer kvalitet i alle ledd.

 

I vår nettbutikk finner du et bredt spekter av wiretaljer, alt ettersom hvilket behov du måtte ha. Hos oss finner du wiretalje som er beregnet for tunge løft og med ubegrenset drag- og løftehøyde. Taljen kan endres underveis av arbeidet.

 

For fagfolk som forventer kvalitet i alle ledd 

Vi har gjennom flere tiår fulgt utviklingen innen våre produkter og samtidig kontinuerlig sørget for å øke kvaliteten på produktene som tilbys på det norske markedet. Etter å ha fulgt vår filosofi lojalt siden 1969 har vi opparbeidet oss mange gode kunde- og samarbeidsforhold over hele landet. Dette er hovedårsaken til at vi i dag har opparbeidet oss en unik posisjon og toppraring hos de store selskapene. Eksempelvis Trippel A hos D&B. Du skal kunne stole på våre produkter.

 

Ta kontakt på telefon eller e-post for mer informasjon vedrørende våre wiretaljer. Du kan også besøke vårt lager på Skedsmokorset for å se nærmere på produktene. Her kommer du i kontakt med våre dyktige medarbeidere og som kan gi deg god råd i valget av wiretalje. Vi har betalingsterminal dersom kontantoppgjør med annet enn kontanter er ønskelig.

 

Vi ønsker deg velkommen til å bli bedre kjent med våre wiretaljer av ypperste kvalitet!

    Filtrer på :


    • Artikler: 0
    • Vis filter