Kjettingtaljer

I vår nettbutikk finner du solide kjettingtaljer med kapasitet på 250-5000 kg og med 3 meter løftehøyde. Kjettingtaljene er utstyrt med løftekjetting som er Europeisk godkjent (EN818-7) med nikkellegering. Selve håndkjettingen har en effektiv lengde på 3 meter.

 

Våre produkter er ment for fagfolk som forventer kvalitet, både på utstyret og sluttresultatet. Som kunde hos Transportutstyr AS skal du kunne ta kvaliteten og holdbarheten forgitt. Våre samarbeidspartnere og kunder vet at vi vektlegger kvalitet fremfor pris.

Aktør med kjettingtaljer og solid renommé

Perma® er vårt registrerte varemerke for kjettingtaljer, og sørger for at løfteprosessene forekommer på en trygg, økonomisk og effektiv måte for norsk næringsliv. Vi har gjennom flere tiår opparbeidet oss mange gode kundeforhold i hele Norge. Helt siden 1969 har vi lojalt fulgt vår filosofi, noe som gjenspeiler seg i vårt renommé i bransjen. Det er ikke tilfeldig at vi har topprating hos alle de store selskapene, bla. trippel A hos D&B.

Ønsker du å se kjettingtaljene fysisk?

Da anbefaler vi deg å besøke vårt lager på Skedsmokorset. Her kan du enkelt se for deg produktene i bruk i hverdagen. Samtidig kan vi veilede deg til rett type kjettingtalje.

 

Kontakt oss gjerne på telefon 63 87 10 80 eller send oss e-post til post@transportutstyr.no for mer informasjon vedrørende våre kjettingtaljer. Du får rask ekspedering av dyktig personell på vårt lager på Skedsmokorset. Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med fagfolk som ønsker smarte og solide løsninger!

    Filtrer på :


    • Artikler: 0
    • Vis filter