Pallegafler

Våre pallegafler er de velkjente blå Lasto gaflene. Kvalitet er en forutsetning for alle løfteoperasjoner, og enhver pallegaffel vi leverer har en sikkerhetsfaktor på 4 og prøvebelastet med 2 X WLL (kapasitet). Visse konkurrerende pallegafler har kun sikkerhetsfaktor 2 og det vil si at de deformeres ved en belastning lik den vi benytter som test under produksjonen.

En pallegaffel med 4 ganger sikkerhet vil ha en vesentlig lenger levetid.

Vi har et rikelig utvalg av pallegafler som kan justeres i høyde og bredde, og som passer for de fleste typer paller. Velg mellom universal pallegaffel, gipsgaffel, lecagaffel og sammenleggbare pallegafler. Vi garanterer at du finner en pallegafler som passer perfekt for dine behov.

Deler til pallegafler

En pallegaffel pådrar seg slitasje over tid. I de fleste tilfeller kan det være smartere å bytte ut ødelagte deler fremfor å gå til innkjøp av ny pallegaffel. Se vårt utvalg av deler her

 

Siden vår oppstart i 1969 har vi lojalt fulgt vår filosofi om å tilby proffmarkedet kvalitetsprodukter med lang levetid og som sørger for produktive arbeidsdager. Dette har resultert i at vi i dag kun benytter oss av anerkjente produsenter med tilsvarende filosofi som oss selv. Hos oss får du god service og rask levering av pallegafler og nødvendige produkter.

Du kan ta kontakt med oss på telefon eller e-post, men også besøke vårt lager på Skedsmokorset dersom du ønsker å se vårt utvalg av pallegafler fysisk. Du vil bli møtt av serviceinnstilte og fagkyndige medarbeidere på vårt lager - Vi har betalingsterminal dersom kontantoppgjør med annet enn kontanter er ønskelig.

    Filtrer på :


    • Artikler: 0
    • Vis filter