Skinner

Hos oss finner du veggskinner for deg som har behov for fastspenningskinne som kan monteres på vegg og som sikrer lasten. I vårt sortiment finner du et godt utvalg av veggskinner i stål, kombiskinne, containerskinne, i tillegg til beslag og annet utstyr du trenger for dine skinner.

 

Vi anerkjennes for vår kvalitet som gjerne går foran pris. Nettopp for å gi proffmarkedet de produktene som kreves for å gjøre jobben - uansett arbeidsforhold, år etter år. Helt siden 1969 har vi lojalt fulgt vår filosofi, noe som gjenspeiler seg i vårt renommé i bransjen. Det er ikke tilfeldig at vi har topprating hos alle de store selskapene, bla. trippel A hos D&B.

 

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt dersom du har behov for solide skinner som er enkle å montere på kjøretøyets innvendige vegg. Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap dersom du er usikker på hvilke veggskinner som egner seg best for ditt behov.

 

Du kan også besøke vårt lager på Skedsmokorset - her vil du kunne se veggskinnene fysisks, samtidig som du kan få god veiledning for våre medarbeidere. Vi har betalingsterminal dersom kontant oppgjør med annet enn kontanter er ønskelig.

  Filtrer på :


  • Artikler: 0
  • Vis filter
   CAB-beslag LC 2t
   Varenr: 801195 Normal lev.tid 2 uker

   CAB-beslag LC 2t
   Veil pris: Kr 627 eks. mva. Din pris: Kr 627 eks. mva.